asly
4 Takipçi
Çanakkale'de deprem oldu, İstanbul'daki binanın duvarlarinda çatlaklar oluştu
Çanakkale'de merkez üssü ezine olan 5.1 şiddetinde deprem oldu. yerin 10 kilometre altında meydana gelen deprem çevre iller ve istanbul'dan hissedildi. depremin ardından istanbul gaziosmanpaşa'da bir binanın duvarlarında çatlaklar oluştu. bina tahliye edilirken beklenen büyük depreme ilişkin kafalarda büyük soru işaretleri oluştu. son 15 yılda adeta şantiyeye ve apartman yığınına dönen istanbul'da büyük bir deprem olursa sonucu ne olur sizce?

5 Yorum

cbichen
3 Takipçi
istanbul'da birkaç kişi itse yıkılacak binalar bile çıkar. bunların tek tek elden geçirilmesi, tahliye edilmesi gerek acilen.
duimaz
1 Takipçi
bu nasıl olabiliyor anlamak mümkün değil. üstüne sorunlu yapıların tamamı imar barışıyla yasal hale getirildi. bi deprem çok şey alıp götürecek, çoook.
engins
0 Takipçi
Allah korusun. Sonu hiç iyi olmaz. kaçak katlar, bir ton eski bina. çok kişi ölür.afet toplanma yeri İstanbul'da 7 tane mi kalmış ne.
efsane
546 Takipçi
Ne yazık ki deprem bölgesindeyiz ve ne yazık ki binalarımız hiç sağlıklı değil
volkankusak
5 Takipçi
Allah korusun valla depremler artiyor giderek. Bir an once eski yapilar icin onlemler alinmali.
Haberler
Haberler
3167 Takipçi
Günlük olarak gündemdeki haberler yayınlanır ve paylaşımı sağlanır.