figenyabafun
9 Takipçi
Biyometrik Otomatik Geçiş Sistemi Sabiha Gökçen Havalimanı'nda
Havalimanın Dış Hatlar Terminaline toplam 8 pasaport bankosu oluşturuldu. Artık yolcular, sisteme tanımlı yüz ve parmak izleri ile 18 saniyede pasaport kontrolünden hızlı bir şekilde geçebilecek. Uygulama Türkiye'de ilk kez, 18 yaşını doldurmuş ve yeni pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için uygulanacak.

8 Yorum

esmasare
413 Takipçi
Vallahi havalimanı taşında uçma hevesi kaçtı pendiğe gitsem Uzak diperi desen o daha da uzak
Dış Hatları sık kullananlar için iyi bir uygulama olmuş.Hızlı bir şekilde işlem yapılabilecek artık insanlar artık kuyruk davasından sıkılmış durumda heryerde kuyruğa giriyoruz nerdeyse en azından havalimanlarında artık hızlı işlem yapılabilecek.
esmayildiz
3 Takipçi
18 saniye gibi kısa sürede bu işlemin yapılması çok iyi.Yurt dışına gidecek olan vatandaşlarımız için büyük bir kolaylık sağlayacak.Umarım ilerde 18 yaşından küçükler içinde uygulanabilir sistem geliştirirler.
arasdrnix
0 Takipçi
Çok güzel bir uygulama olmuş havaalanında herşey çok yavaş ilerliyor uçak gelmeden 3 saat evvel gidiyoruz bu durum daha da öncesini de kapsadığı oluyor o yüzden de ne kadar zaman kazancı o kadar iyi
aysubeyri
0 Takipçi
Yeni havaalanında da kullanılmalı bence çünkü zaten havaalanı çok büyük üzerine birde giderken de zaman kaybı oluyor en azından bu şekilde hızlı geçiş uygulayarak zamandan kazanılabilir
Haberler
Haberler
3167 Takipçi
Günlük olarak gündemdeki haberler yayınlanır ve paylaşımı sağlanır.