Çankaya Üniversitesi'nde bir öğrenci öğretmenini öldürdü!
Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4. sınıfta okuyan Hasan İsmail H. adlı öğrenci, kopya çekme gerekçesiyle başlayan not tartışmasının ardından 23 yaşındaki araştırma görevlisi ceren damar'ı önce bıçakladı, sonra emekli polis babasının beylik tabancasıyla vurdu. olayın ardından öğretmen hayatını kaybederken, kaçmaya çalışan hasan ismail h. yakalanarak gözaltına alındı. Ankara'da bir devlet üniversitesinde eğitim hayatına devam eden biri olarak Türkiye'nin en gereksiz, en ipini koparmış öğrencilerinin okuduğu yer olarak çankaya üniversitesi'nin adını verebilirim. Burada mafyatik tipler bellerinde silahla/bıçakla okula rahatlıkla girip çıkarlar. ne burası okul, ne de bu çocuklar öğrenci... Bu okulun girişinde polis arama yapsa öğrencilerin 1/4'ini gözaltına alır. Umarım devletimiz bir an önce okul güvenliklerini kendi denetimine alır.
Böyle haberleri okudukça gelecek nesile dair inançlarım umutlarım tükeniyor, görünüşte hukuk öğrenci olan bir insan hem yolsuzluk yapıyor hemde buna karşı çıkan hocasını katlediyor yazık oldu gencecik Ceren Damar'a. Umarım bu acımasız katilde ömür boyu hapislerde çürür de dışarıya çıkıp daha fazla kişiye zarar veremez.
Böyle magandaların ne işi var okulda o silahı içeri nasıl sokmuş nasıl bir güvenlik açığı var araştırılmalı ve ihmali olan her makama gerekli cezalar verilmeli.
Gencecik bir fidan daha hiç uğruna gitti kocasının yaptığı açıklama da çok duygulandırdı beni yazık oluyor verilen emeklere yazık oluyor geleceği için çalışıp tırnakları ile kazıyarak biryerlere gelen emekçi insanlara umarım hak ettiği en ağır cezayı alır.