ozoz
591 Takipçi
en lezzetli kahvaltı
kahvaltıda kızarmış ekmek alışkanlığımız var ve benim kahvaltıda kullandığım ekmek üzeri yağ keyfimin adı #BizimYağ sadece kahvaltı değil margarinde de mükemmel hamur işlerine lezzet katan isim

6 Yorum

gulbenarsak
7 Takipçi
Belki herkes eskisi kadar margarin kullanmiyor ama ben eve #bizim kahvaltilik margarinden aliyorum ve cocuklar da cok seviyorlar.
ezgicek
0 Takipçi
Bence artık margarin kavramını değiştirmek lazım kalp sağlığı için iyi değil #Bizim markası yerine Bence tereyagina ya da zeytinyagina yonelse daha çok ihtiyaç ve talep görür
ozgesurmen
3 Takipçi
#Bizim yag da guzel ama ben kahvaltilar da margarin olarak genelde #becel yag urunlerini tercih ediyorum her zaman.
cagladagan
2 Takipçi
Bazen cocuklar istiyorlar margarin kahvalti icin bende #bizim margarinden aliyorum alisverise ciktigim zamanlar.
sdag
4 Takipçi
ekmeğe margarin sürmek markası ne olursa olsun sağlıklı değil. ama reçelle de çok güzel gidiyor :) bu gerçeği değiştiremeyiz.
Bizim Yağ
Bizim Yağ
11 Takipçi
Türkiye’nin nadide markalarından ‘Ülker’ markasının miladı 1944 yılına dek uzanıyor. 20. yüzyılda inşa edilen ama gücünü 21. yüzyıla da taşıyan Ülker markası, kendisini zaman ve mekan kısıtlamasından soyutlayabilen ender bir örnek oluşturuyor.