esmademir
4 Takipçi
Dogus Karadeniz Filiz
Senelerdir Doğuş çayı içiyorum acayip lezzetli bambaşka bir olay.Bu çaylara alışmış biri olarak kçaka çayların tadı bana saman gibi geliyor içmiyorumda.Ayrıca çaya şeker katanlar tiryakiyim diye geçinmesinler çay şekersiz içilmeli gerçek tadı alabilmek için şeker kullanmamanızı öneriyorum.

1 Yorum

Çaykur çaydan sonra bence yerel markalar arasında en iyi çay markalarından biri kesinlikle #doğuş çay. Ben bergamotlusunu denedim onun paketi kırmızıydı. Paketi açtığınız anda o güzel aromatik çay kokusu burnunuza geliyor ya insanı mest ediyor. tadından da çok memnun kalmıştım ki çayı şekersiz içtiğim için tadı oldukça önemli. Bu siyah paketteki filiz çayını sıkça görsem de alma fırsatım olmadı bir dahakine de bunu denemek istiyorum.
Doğuş Çay
Doğuş Çay
72 Takipçi
Türkiye’de özel kuruluşlara çay üretim izni verilmesi ile sektörün ilk özel çay şirketlerinden biri olarak kurulan Doğuş Gıda, yaklaşık 30 yıldır sektörde edindiği bilgi birikimi ve uzmanlığını yeni iş kollarına aktarıyor.