malum tv de devam eden bilgi yarışma sayısı oldukça sınırılı bunlardan biri olan kim milyoner olmak ister her gün değişik orijinal yarışmacıları misafir ediyor geçenlerde ise Su Ayhan isimli yarışmacısı son döneme damga vurdu özellikle 2 yıl içinde 6 iş değiştirmesi 26 yaşında olmasına rağmen fazla gelmesi ile konu oldu ardından ise soru için harcadığı boşa harcanan jokerine verdiği yanıt 3 jokerim vardı, babamın malı gibi istediğim gibi kullanırım demesi onu gündeme oturtan cümle oldu
Bence de sırf medyatik olmak için böyle bir şey yaptı. Yoksa diğer sorulardaki performansı gayet iyiydi ama yine de bilemem belki de o an nutku tutuldu.
Heyecan dahi olsa çin seddi'nin çin'de olduğunu bilmemek kabul edilemez. Bu sorunun ilkokul çağı hariç herhangi bir bilgi yarışmasında sorulması bile hakarettir.
Çin seddi'nin çin'de olmadığını heyecanla bilememiş olabilir insan diyeceğim ama başka bir yerde olduğunu düşünecek kadar dingin görünüyor hanım efendi. bence heyecan da değil bu. sadece bilgisizlikle açıklanabilir. bilemez, normaldir ama yayından sonraki açıklaması da en az cevabı kadar enteresan "İnsanlar utançtan yerin dibine girdiğimi ve evde ağladığımı düşünüyor sanırım ama öyle bir şey yok"