gusto palto modellerini görmeden alışveriş yapmayın
Güzel palto alayım diye bütün kış mağaza mağaza dolaştım. ya aradığım renk değildi ya da kesimi beğenmiyordum. o kadar gez gez aradığım paltoyu #gusto mağazasında buldum. aslında gustoya elbise almak için girmiştim. kadınlar bilirler gusto elbise modelleri çok iyi baya iyiler bu konuda.paltoyu da burdan aldım baya uygun fiyata da aldım eğer benim gibi palto arayan varsa bu mağazaya bakmasını tavsiye ederim.

1 Yorum

milan
0 Takipçi
Çok güzel bir paltoymuş çok beğendim saçınıza ve fiziğinize de çok yakışmış özellikle paltonun boyu ve kadifemsi görünüşü çok Harika ben de daha önceden gustodan elbise almıştım ama paltolar da çok güzel görünüyor
Gusto
Gusto
11 Takipçi
1970 yılında hayata atıldı GUSTO, bayan hazır giyim sektöründe vazgeçilmez bir trend yakalamaktı amacı. Kendi tasarımlarını kendisi hazırlayacak ve seçkin bayanlara kendi mağazasından sunacaktı. Bu amaçla ilk konsept mağazasını Kadıköy Bahariye’de hizmete açtı.