mehmetserbes
2 Takipçi
New Balance dan daha rahatı yok
Geçenlerde ihtiyacım olduğu zaman bir ayakkabı almaya karar verdim ve #newbalance Spor ayakkabısı almaya karar verdim çok rahat bence bu rahatlığı fiyatıda gayet uygun 250 TL'ye aldım indirimdeydi birkaç rengi daha vardı ama ben bunu beğendim inanılmaz rahat Bir aydır kullanıyorum ve ayağında ayakkabı yokmuş gibi saatlerce yürüsem de hiçbir problem yaratmıyor

3 Yorum

geçenlerde akbatı'da bir new balance beğendim. 340 tl etiket vardı üzerinde. evet ayakkabı çok rahat ama bu fiyatlar bir çift ayakkabı için fazla yüksek.
ismak
1 Takipçi
hangi amaçla kullanıldığına göre değişir. new balance yürürken rahat ama koşu ayakkabısı kesinlikle değil.

İlgili markaya ait diğer içerikler

New Balance
New Balance
49 Takipçi
1906 yılında Boston’da ayak tabanlığı şirketi olarak başlayan New Balance, 1970’li yıllarda özel bir ayakkabı üreticisi ve önde gelen bir küresel spor ürünleri şirketi haline geldi. Polis memurları ve garsonlar gibi tüm gün ayakta çalışan insanların ayak rahatlığı için ayak tabanlığı üretmeye başladığı günden itibaren New Balance, günlük sporcuların ihtiyaçlarını karşılamayı amaç edinmiştir.