sedai
6 Takipçi
bu kış mini buzul çağı mı yaşanacak?
bilim insanları 2020'ye kadar dünyanın mini buzul çağı yaşayacağını, bu dönemde son 500 yılda görülmüş en soğuk hava şartlarının hakim olacağını iddia ediyor. bir kısım bilim insanları bu kışın çok soğuk geçeceğini, bahsedilen dönemin bu kış olduğunu ön görürken, bir kısmı ise 2019 ve 2020'yi işaret ediyor. anlaşılan o ki küresel ısınmayı da yavaşlatacak olan bu dönemi yaşayacağımız kesin!


7 Yorum

betulaysan
1 Takipçi
Aslında uzun zamandır bir türlü soğuklar yasanmamisti kış aylarında hep daha sıcak olmuştu mevsim dışında böyle bir durum.belkide iyi okur küresel ısınması biraz torpileyebilir diye düşünüyorum ben bakalım nasıl olacak perşembe den itibaren bekleniyor
ankara'da soğuklar bastırmaya başladı. şahsen bizim evde mini buzul çağı yaşanıyor diyebilirim :)
esmayuce
300 Takipçi
Aman Allah korusun her sene aynı sözler oluyor ama bu sene çok doğal afet olduğu için acaba diyebilirim
bu haberle çok karşılaşmaya başladım son zamanlarda. doğalgaz bu kadar pahalıyken nasıl geçinir insanlar yaşanırsa çok merak ediyorum.
burcuhamiyet
6 Takipçi
Kisi sevmeyen biri olarak beni uzdu bu haber. Benim mevsimin ilkbahar yaz. Kis cok soguk gecicekmis. En iyisi grip asisi yapmak.
anadoluda yaşayanlar için mini buzul çağı başlamış durumda. kar yağmasa da soğuk içimize işliyor.
internet sitelerinin şişirme haberlerinden biri olsun istiyorum. daha kış gelmemişken bile 200 lira doğalgaz parası ödüyoruz.
Haberler
Haberler
3167 Takipçi
Günlük olarak gündemdeki haberler yayınlanır ve paylaşımı sağlanır.