pasa
6 Takipçi
Sende benim gibi pişman olma
Arkadaşlar Renault kadjar aldım kazık yedim sizde iyice düşünün araştırın pişman olmayım .Bayiler bir insanı nasıl kazık atarız düşüncesi var örnek araştırırsam benim aldığım fiata bir yıl fazla garanti yan demirleri alırsınız .Bir de bakın bir fiyat bir başka fiyatı tutmuyor


6 Yorum

maryu
0 Takipçi
fransız arabası alıp da hayır gören kimseyi görmedim daha. mesela amerika'da fransız arabası yoktur. bizim gibi ülkelere iteliyorlar bu tenekeleri.
metinseyrek
0 Takipçi
Bence suan alinacak en avantajli fiyat ve performans olarak Honda ya da Toyota model ve markalari diye dusunuyorum.
barbour
0 Takipçi
kadjar gibi konsept, kendini ispatlamamış araçları almak her zaman risktir. sonra araçların da arkasında durmuyorlar. peugeot 407 gibi.
Aslında şuan da araba almak için en uygun zaman ötv ve KDV de baya indirim var ayrıca sıfır faizle de peşinat ile ciddi kredi fırsatı var benim.kuzen yeni araba aldı sıfır 50 bin peşinat da aldılar araştırıp iyi bir markadan alınabilir
diyarbulutlu
4 Takipçi
Aslında #renault iyi bir marka neden kazık yedin tam.anlayamadım bizim eski arabamizdi o kadar uzun süre kullandık ve çok memnun kalmıştık aynı zamanda yakıt konusunda bence çok tasarruflu
tariksimav
5 Takipçi
Bende de yeni Renault megane modeli var ve ben cok memnunum. Hem aracimdan hem de servis ve yedek parca kolayligindan.
Renault
Renault
16 Takipçi
Renault S.A., Fransız araç üreticisi. Otomobil, kamyon, traktör, tank, tren, uçak, motosiklet, bisiklet, otobüs gibi birçok farklı boyda araç üretir. Türkiye'de Bursa'da kurulu bulunan Oyak-Renault ortaklığı (%51) ile yatırımı vardır.