Uzun zamandır satın almak için sabırsızlandığım arabayı birkaç ay önce satın aldım, araba diğer audilere göre çok iyi döşenmiş ve çok iyi özellikler eklenmiş, ben arabada en çok sevdiğim özelliklerden biri; side assist ve pre sense arka, bu özellikler gerçekten çok işe yarıyor özellikle İstanbul gibi bir şehirde, ben aracı herkese tavsiye ediyorum her alandan en güvenlisi, en konforlu su ve en hesaplı yakıt tüketen audi.
#audi kendini kanıtlamış markalardan birisi bu marka da beni en çok çeken şey güvenlik görsellik güç hız hepsi tamam ama bence araçta en önemli şey güvenlik ve audi Bunu çok iyi yapıyor çelik kasa tamamen kazalara karşı çok daha avantajlı bence
Bende a5 kullandım bir süre araba gerçekten çok hoş ve konforlu tasarımı da çok iyi bir araba, arabanın yakıt tüketimi de gayet iyi uzun bir süre götürebilecek biçimden.
#audi3 benim en çok sevdiğim modeli kasası oldukça güzel ve tam bir bayan ve aile arabası yaşı 8-10 olanlar bile oldukça güzel sanki daha birkaç yaşında gibi
Ben bu arabaya ilk çıktığından beri hayranlık duyuyorum gerçekten çok şık ve asil bir araba, arabın fiyatı gerçekten çok pahalı ama audi gibi bir arabaya değer.