bir arkadaşım türkiye'de pahalı olduğu için almanya dönüşümde free shop'tan almam için bu parfümü istedi. ben de bu vesileyle tanıştım bu kokuyla. erkekler arasında alpha-beta ayrımı yapmam ama bu parfümü tarif edebilecek en güzel kelime 'alpha' olabilir sanırım. sert, güçlü ve zengin bir koku. tavsiye ederim.
Telefon parfüm ayakkabı bunların hepsi yurtdışında daha uygun Hatta araç bile öyle yani otomobil çok fazla vergi oluyor birde dolar kuru ve euro kuru da devreye girince attıkça artıyor ucuz Bişey yok anlayacağınız en iyisini yapmışsın ben de bu parfümün kokusunu çok severim mistik bir havası var
Chanel S.A., bilinen adı ile Chanel Fransız moda tasarımcısı Gabrielle Bonheur "Coco" Chanel tarafından 1909-1910 yıllarında Paris'te kurulmuş moda evidir.