tterzy
4 Takipçi
bim efsane pilavlık pirinç
bim'in efsane pilavlık pirincini epey bi zamandır kullanıyorum. baldo pirincler de dahil olmak üzere diğer marka ve cesit pirinclerden kötü bir pirinc degil. standart bi pisme suresi var. ideal pilav kıvamını tutturmak cok kolay. fiyat artislariyla beraber fiyati 4 lirayi assa da hala en ucuz pirinclerden biri. deneyin derim.

5 Yorum

cumcum
336 Takipçi
Biz de #BimAş nin bir çok ürününü kullanıyoruz memnunuz bakliyat olarak da hem ekonomil hem kaliteli
hulyaavci
1 Takipçi
Yerli princleri arar olduk ya hep ithal ürünler içeriğini Tam bilmediğimiz ve bizim uretimimiz olmayan birçok gıda eskiden çoğu bakliyatta Türkiye dünya birincisi idi şimdi ise ithal alan konumundayiz
bellma
5 Takipçi
ben de bim'in pilavlık pirincini alıyorum. ölçüsüne de alıştım. pilav yapmadan önce sıcak suda biraz bekletince daha da şişiyor.
ozqe
9 Takipçi
bim'den aldığım 3-5 şeyden biri de bu pirinç. bunlar dışında zaten artık normal süpermarketlerden pahalı.
merictuya
0 Takipçi
Hic alip denemedim. Ama madem bu kadar memnun kalmissiniz bir daha ki sefere alip bende deneyeyim pirinci.
Bim AŞ
Bim AŞ
167 Takipçi
Faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kaliteyle tüketiciye ulaştırılmasıdır.Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan BİM, portföyünü yaklaşık 600 ürünle sınırlı tutmakta ve çok sayıda özel markalı ürüne sahip olmayı hedeflemektedir.