yilmazorpal
5 Takipçi
Yeni Passat Türkiye de
Volkswagen otomobil markasının ülkemizde çok tutulması ve sevilmesinin en büyük nedeni herhalde passat modeli desek yanılmamış oluruz. Çok iyi bir piyasası var bu arabanın ülkemizde ve şimdi Yeni makyajlı kasa yani 2020 passat çıktı ve çıkar çıkmaz ülkemize de geldi. Harika bir ihtişam ve kalite var araba da. Tabi fiyat biraz el yakıyor ama bana göre de hakeden bir otomobil kesinlikle.

5 Yorum

gurkanbaran
2 Takipçi
#volkswagen hemen hemen bütün modellerinde kaliteyi ön plana alıyor ama ben audi ve bettle modelini passata tercih ederim en önemlisi bu markalarda güvenlik var
Volkswagen
Volkswagen
21 Takipçi
Toyota Motor Corporation, değişen alanlarda üretim yapan ve büyük bir model yelpazesine sahip olan, dünyanın en büyük otomotiv şirketlerinden birisidir. Yakın zamanda Ford'u geçerek dünyanın en büyük ikinci otomobil firması olan Toyota'nın 2007 yılında dünya üzerinde en çok otomobil üreten firma olan; ancak büyük bir ekonomik kriz içindeki General Motors'u tahtından edeceği düşünülmektedir.